Jennie Lena – Who’s Loving You (The Blind Auditions | The voice of Holland 2015)

Jennie Lena zingt bij The Blind Auditions van The voice of Holland het nummer “Who’s Loving You” van The Jackson 5. Ze kiest uiteindelijk voor coach Anouk.

The voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Aflevering terugkijken? Check de officiële website: .
ABONNEER voor meer video's:

THE VOICE OF HOLLAND – SOCIAL MEDIA
Facebook – …
Instagram –
Twitter –

OVER THE VOICE OF HOLLAND
The voice of Holland is dé talentenjacht die iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien is bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The voice of Holland is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. De talenten worden tijdens The voice of Holland begeleid, gecoacht, gedrild en gesteund door Nederlandse topartiesten.
Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Anouk, Sanne Hans, Ali B en Marco Borsato. Talenten doen geen saaie auditie vanuit een lege ruimte, maar staan gelijk met een liveband op een écht podium. De coaches selecteren hoogstpersoonlijk de talenten die zij willen coachen en begeleiden op de weg naar een succesvolle zangcarrière.